HOE U EEN VIERING VAN HET LEVEN PLANT


Het verliezen van een geliefde is een moeilijke emotionele ervaring, maar een begrafenis hoeft geen sombere herdenking te zijn. Veel mensen worden liever herinnerd met een feest, en een viering van het leven is een vrolijk alternatief voor een traditionele begrafenis. Het brengt vrienden en familie samen om te delen en te verzorgen met favoriete eten, bloemen, muziek, decor en meer.

Wat de interesses of persoonlijkheid van uw geliefde ook zijn, een goed geplande viering van het leven is een evenement op maat op basis van de dingen die een persoon speciaal maakten. Het is een persoonlijke en opbeurende gelegenheid waar tranen en gelach even welkom zijn.

Vieringen van het leven kunnen bescheiden of uitgebreid zijn. Sommige behouden de elementen van een meer formele gelegenheid, terwijl andere heel casual zijn. Een meer traditioneel gezin kan enkele van de meer traditionele elementen van een begrafenis bevatten en deze aanvullen met een paar festiviteiten. Daarentegen willen sommige seculiere gezinnen een enorm en letterlijk feest, terwijl anderen een intieme, gemakkelijke, niet-rituele receptie willen. Het is allemaal een kwestie van persoonlijke voorkeur.

uitvaart-errahma.nl/